Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 14 MB

به گزارش همشهری آنلاین، زمان که می‌گذرد حافظه تاریخی ما نیز با آن تحلیل می‌رود. در این میان وقتی نسل‌ها و دغدغه‌ها هم تغییر می‌کنند برخی موضوعات به فراموشی سپرده می‌شوند و جای خود را به مسائل روز می‌دهند. البته اتفاقات تاریخی مهمی که به یک روایت اعظم تبدیل می‌شوند همیشه جای محکم خود را در تاریخ دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا مگر می‌شود که جنگ‌ها را فراموش کرد!

با این همه برخی روایت‌ها هنوز هم خواندنی هستند و دانستن آنها برای کسانی که دوست دارند بدانند در جایی که زندگی می‌کنند چه گذشته، هنوز هم لذت‌بخش است.

مثلا در همین تهران. اگر اهل قدم زدن و پیاده‌روی باشد حتما از خیابان جمهوری هم گذشته‌اید. در نزدیکی چهارراه مخبرالدوله و نبش کوچه نوشین یک فروشگاه لباس قرار دارد. شاید با خود بپرسید یک فروشگاه لباس چه ربطی می‌تواند به تاریخ داشته باشد؟

باید کمی به عقب برگردیم به سال ۱۳۲۲ و زمان جنگ جهانی دوم. در آن روزها این فروشگاه لباس یک قنادی بود که یک ارمنی با نام آندرانیک، قنادی نوشین را می‌گرداند. خواهر وی نیز پختن کیک و شیرینی‌ را در فرنگ آموخته بود. او آنقدر در کار خود ماهر بود که گفته می‌شود کیک تولد محمدرضا پهلوی را در زمان ولیعهدی‌اش نیز پخته بود.

یک روز شخصی وارد این قنادی شد و کیکی را سفارش داد و تاکید کرد که این کیک قرار است برای جشنی مخصوص و مهمانان ویژه سرو شود.

ایران در آن روزها در اشغال متفقین بود. برای همین چرچیل نخست‌وزیر انگلستان، استالین رهبر شوروی سابق و فرانکلین روزولت رئیس جمهور آمریکا به ایران آمده بودند تا با هم درباره جنگ مستقیم صحبت کنند، آنها به دلایل مختلف تهران را برای این نشست انتخاب کرده بودند و برای حفظ امنیت خود بدون خبرساز کردن این موضوع و در واقع بدون اینکه دولت ایران بداند، وارد ایران شدند. برای همین کمتر کسی از حضور استالین، چرچیل و روزولت در ایران خبر داشت.

از راست: استالین، چرچیل و روزولت در نشست تهران

این نشست تأثیر مهمی بر جنگ جهانی دوم داشت. به همین دلیل ایران «پل پیروزی متفقین» لقب گرفت. اما این دیدار همزمان با شصت و نهمین سال تولد چرچیل هم بود و سفارت انگلستان در تهران جشنی برای او برگزار کرد. در آن زمان سه قنادی در حوالی لاله‌زار و مخبرالدوله معروف بودند که یکی از آنها قنادی نوشین بود که کیک‌هایش بسیار خوشمزه بود که می‌توانست رضایت مهمانان خارجی را نیز برآورده کند. بنابراین کیک تولد چرچیل معروف را قنادی نوشین پخت. این قنادی تا سال ۸۹ باز بود و بعدها فروخته شد.

کد خبر 692405 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها آشپزی توصیه‌ها و آداب خبر مهم آشپزی - دستور پخت شیرینی‌جات تهران استان تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم آشپزی دستور پخت شیرینی جات تهران استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد، تکلیف ۲۴۵ کرسی مجلس آینده مشخص شد، اما سرنوشت انتخابات در ۲۱ حوزه به مرحله دوم موکول شد.

برهمین اساس نیز در ۲۱ اردیبهشت ماه، ۹۰ کاندیدای انتخابات مجلس برای تصاحب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم به رقابت خواهند پرداخت. رقابتی که بنابر قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، پیروزی با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است، در صورتی که در مرحله اول انتخابات مجلس فرد منتخب باید حداقل بیست درصد (۲۰%) از کل آراء را کسب نماید.

اما از میان ۴۵ کرسی که در مرحله دوم تعیین تکلیف خواهد شد، ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران

در آستانه شروع تبلیغات انتخاباتی کاندیداها که از روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد، برخی از احزاب و طیف های سیاسی، لیست های ۱۶ نفره مورد حمایت خود برای تهران را منتشر کرده اند.

تا به این لحظه، ۳ حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین واعتدالگرایان ایران کاندیداهای مورد حمایت خود را اعلام کرده اند. بررسی فهرست های منتشر شده نشان می دهد که این سه جبهه در ۱۰ کاندیدا از میان ۳۲ داوطلب تهران اشتراک نظر دارند.

کاندیداهای مشترک عبارتند از؛ احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، زهره سادات لاجوردی، سید نظام الدین موسوی، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی اصغر پورمحمدی و مجتبی رحمان دوست.

غیبت ۱۰ کاندیدا در سه لیست انتخاباتی

علاوه بر ۱۰ نامزد ذکر شده، ۶ داوطلب به نام های ابراهیم عزیزی، ابوالفضل ظهره‌وند، زینب قیصری، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری و مجتبی زارعی در لیست های منتشر شده از سوی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی و جبهه مستقلین واعتدالگرایان ایران مشترک هستند.

ابوالقاسم جراره، صالح اسکندری، علی طهرانی مقدم، سمیه گلپور، مهدی شریفیان و غلامحسین رضوانی ۶ کاندیدای دیگری هستند که نام آنها تنها در لیست جامعه اسلامی مهندسین قرار گرفته است.

در این میان، باید از ۱۰ کاندیدای باقی مانده نام برد که در لیست انتخابی ۳ حزب ذکر شده نامشان به چشم نمی خورد؛ سعید آجرلو، عطا بهرامی، حسین صمصامی، بیژن نوباوه، ریحانه اخلاقی، پیمان فلسفی، محمد سراج، فاطمه قاسم‌پور، زهره طبیب‌زاده و سید مرتضی محمودی .

* در جدول زیر افتراقات و اشتراکات ۳ لیست انتخاباتی آمده است؛

ردیف

اسامی نامزدهای انتخابات تهران

لیست انتخاباتی مرحله اول

آراء در مرحله اول

لیست های انتخاباتی

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

جامعه اسلامی مهندسین

جبهه مستقلین واعتدالگرایان

۱

احمد نادری

امنا

۳۰۲.۵۹۰

**

**

**

۲

ابراهیم عزیزی

امنا

۲۸۷.۴۲۴

**

**

۳

پیمان فلسفی

امنا

۲۷۶.۰۴۱

۴

سمیه رفیعی

امنا

۲۷۰.۷۴۶

**

**

**

۵

ابوالفضل ظهره‌وند

امنا

۲۶۹.۲۵۷

**

**

۶

حسین نجابت

شانا-پایداری

۲۶۷.۸۹۵

**

**

**

۷

عبدالحسین روح‌الامینی

امنا

۲۶۵.۴۸۲

**

**

**

۸

محمد سراج

امنا

۲۶۳.۱۷۰

۹

ابوالقاسم جراره

شریان- امنا

۲۶۲.۹۲۵

**

۱۰

زهره سادات لاجوردی

شانا-پایداری

۲۵۵.۶۲۶

**

**

**

۱۱

زینب قیصری

امنا

۲۵۱.۶۷۵

**

**

۱۲

علیرضا سلیمی

شانا-پایداری

۲۴۴.۷۸۸

**

**

**

۱۳

زهره طبیب‌زاده

شانا-پایداری

۲۴۲.۰۶۷

۱۴

ریحانه اخلاقی

امنا

۲۴۰.۹۲۷

۱۵

صالح اسکندری

امنا

۲۲۷.۲۲۳

**

۱۶

محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

شانا-پایداری

۲۲۶.۶۷۹

**

**

**

۱۷

سید مرتضی محمودی

شورای وحدت

۲۲.۱۳۳

۱۸

حسن خجسته باقرزاده

شانا-پایداری

۲۱۶.۱۵۱

**

**

۱۹

مهدی عسگری

شورای وحدت

۲۰۵.۴۱۴

**

**

۲۰

مجتبی زارعی

شانا-پایداری

۲۰۲.۶۵۵

**

**

۲۱

بیژن نوباوه

امنا

۱۹۷.۳۲۶

۲۲

سمیه گلپور

شورای وحدت

۱۹۳.۰۱۶

**

۲۳

علی اصغر پورمحمدی

شانا-پایداری

۱۹۱.۵۹۰

**

**

**

۲۴

علی طهرانی مقدم

شورای وحدت

۱۸۷.۹۵۴

**

۲۵

سید نظام الدین موسوی

امنا

۱۸۴.۴۷۶

**

**

**

۲۶

فاطمه قاسم‌پور

شانا-پایداری

۱۷۶.۱۵۹

۲۷

حسین صمصامی

امنا

۱۷۵.۳۷۳

۲۸

مجتبی رحماندوست

امنا

۱۷۴.۷۳۴

**

**

**

۲۹

عطا بهرامی

شورای وحدت

۱۷۳.۹۲۵

۳۰

مهدی شریفیان

امنا

۱۷۲.۳۵۱

**

۳۱

سعید آجرلو

شانا-پایداری

۱۶۷.۱۱۴

۳۲

غلامحسین رضوانی

شانا-پایداری

۱۵۸.۲۱۶

**

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901433

دیگر خبرها

  • کمک برزیلی پائز وارد ایران شد/ تکمیل شدن کادر فنی تیم ملی والیبال
  • کادرفنی تیم ملی والیبال تکمیل شد
  • یک برزیلی دیگر آمد، خیال پائز راحت شد
  • کادر فنی تیم ملی والیبال ایران تکمیل شد
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس
  • جشن تولد پسر پرسپولیس بعد از برد خانگی
  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول